Pinot Noir Zelanos
Popis
Hrozny se sklízejí v optimální zralosti - mimořádně důležité pro tuto ušlechtilou odrůdu. Fermentace v nádobách z nerezové oceli a následná postfermentacionna macerace. Jedna třetina vína zraje ve francouzských dubových sudech po dobu 10 měsíců, poté se smíchá a lahví.
Zdrženlivá elegance. Vůně fialek a zralých třešní, kouře a sušených bylin. Jemné tělo s jemnými taniny a kořenitou délkou, protože povrch nabízí intenzivní pocity třešní, minerálních tónů a jemně zbarveného cedru.
Vhodné k pokrmům z telecího masa, bílého masa a k měkkým sýrům.
Podávat při teplotě 16-18°C. Celkový projev velmi umocní dekantaci.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.