Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.

Rosé Bio Bouquet & Melnik & Mavrud

  • 1 z 3

Organic Wine. 
Růžové suché víno PGI Thracian Valley.

  • 199 Kč 20 Kč –10 %
    238,67 Kč / 1 l
  • Skladem
179 Kč / ks
Kategorie: Růžové
Vinařství: Edoardo Miroglio
Odrůda: Bouquet, Mavrud , Melnik
Ročník: 2023
Alkohol (%): 12
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
 

Zářivě růžová barva s odstíny „cibulové slupky“. Jemná ovocná vůně s charakteristickými znaky obou místních odrůd. Chuť je elegantní a harmonická, s příjemnou ovocnou svěžestí.

Toto víno je vhodné podávat k čerstvým salátům, sýrum a mořských delikates nebo samostatně.
Podávat chlazené na 8-9°C.
 
 
Bouquet je hybridní odrůda vína, která byla vyšlechtěna křížením odrůd Pinot Noir a Mavrud.
Víno se vyrábí z ekologicky pěstovaných hroznů, z certifikovaných vinic vinařství nedaleko obce Elenovo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.