Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.

Muscat Ottonel Edoardo Miroglio

Bílé suché víno PGI Thracian Valley.

  • 279 Kč 30 Kč –10 %
    332 Kč / 1 l
  • Skladem
249 Kč / ks
Kategorie: Bílé
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Bílé
Odrůda: Muscat Ottonel
Ročník: 2024
Alkohol (%): 13,5
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
 

Jiskřivě slámově žlutá barva se zelenkavým nádechem. Výbušná vůně muškátu, liči, pomerančové kůry a jemných bílých květů. Chuť s medovými tóny na exotickém pozadí, dobře vyvážená a jemná. Dlouhý a příjemný závěr.

Vhodné ve spojení s rybím či bílým masem, mladým žlutým sýrem, mořskými plody či s těstovinami a pizzou.
 
Podávat chlazené na 8-10°C.

Podobné produkty

  • Muscat
    Bílé suché víno PGI Thracian Valley.
    Dostupnost:Skladem
    Kód:DS99987700
    Značka:Starosel
    Muscat Starosel
    279 Kč (–10 %)
    249 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.