Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.
Akce

Bio Mavrud & Rubin

Organic Wine

Červené suché víno.

  • 189 Kč 20 Kč –10 %
    225,33 Kč / 1 l
  • Skladem
169 Kč / ks
Kategorie: Červené
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Červené
Odrůda: Mavrud, Rubin
Ročník: 2019
Alkohol (%): 13
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
Archivace:: až 3 roky
 

Zrání v 33hektolitrových franzouzských a 500litrových bulharských dubových sudech po dobu 6 měsíců.

Sytá rubínově červená barva, komplexní svěží aroma červených plodů, třešní, rybízu a ostružin s zemitým dubovým podtónem. Dobře rozeznatelné vůně obou odrůd. Harmonická chuť bohatá na ovoce s dobře vyváženou kyselostí a jemnými taniny.

Víno se dobře snoubí s pokrmy z grilovaným a pečený masem, kořeněných klobás a zralých sýrů či italskými těstovinami a pizzou.
Podávat při teplotě 16-18°C.

Celkový projev velmi umocní dekantace.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.