Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.
Tip

Blanc de Noir Heritage Edoardo Miroglio

Bílé suché víno PGI Thracian Valley.

  • 359 Kč 40 Kč –11 %
    425,33 Kč / 1 l
  • Skladem
319 Kč / ks
Kategorie: Bílé
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Bílé
Odrůda: Pinot Noir
Ročník: 2023
Alkohol (%): 12
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
 

Slamově žlutá až nazelenalá barva. Výjimečně vyvážené víno s výraznou a svěží vůní šťavnatého žlutého ovoce. Elegantní chuť se slanými akcenty a příjemným nádechem limetky. Dochuť je dobře vyvážená, s tóny zralého červeného grapefruitu, citronové kůry a lehkou sladkostí medu. Víno s mírnou dávkou osobitosti a charakteru.

Víno se hodí jak k předkrmům, tak ke kombinaci s čerstvými saláty (s citronovo-medovou zálivkou), měkkými sýry, bílými rybami v lehkých omáčkách nebo bílou drůbeží se smetanovou omáčkou.

Podávat chlazené na 8-10°C.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.