Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.
Akce

Merlot Petit Enira Bessa Valley

Červené suché víno.

  • 199 Kč 29 Kč –14 %
    226,67 Kč / 1 l
  • Skladem
170 Kč / ks
Kategorie: Červené
Vinařství: Bessa Valley
Barva: Červené
Odrůda: Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
Ročník: 2019
Alkohol (%): 14,5
Obsah (l): 0,75
Obsah cukru: Suché
Typ: Tiché
Limitovaná edice:: 117000 lahví
Archivace:: Až 5 let
 

Merlot 58 %,  Syrah 36 %, Petit Verdot 4% a Cabernet Sauvignon 2%

Zrálo 10-12 měsíců v použitých sudech z francouzského dubu, 70 % dvou leté a 30 % tří leté.

 

Enira Merlot se vyznačuje sytě rubínovou barvou. Výrazná, ale dlouhotrvající ovocná vůně, které dominují třešně, borůvky a vanilka, se velmi dobře snoubí s vyváženou a jemnou chutí, která je výsledkem jemných tříslovin a zrání ve francouzských sudech. Dochuť je komplexní a přesvědčivá. Přítomnost zralého ovoce definuje toto víno jako výjimečnou a velmi dobrou volbu ve své cenové kategorii.


Celkový projev umocní krátká dekantace. Podávat při teplotě 17-18°C.
Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný výnos moštu 58 hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína.

Podobné produkty

  • Merlot agoodyear
    Červené suché víno.
    Dostupnost:Skladem
    Kód:0052
    Značka:Medi Valley
    Merlot aGoodYear
    189 Kč (–5 %)
    179 Kč
  • Merlo
    Červené suché víno PGI Thracian Valley. Dostupné 17.12.
    Dostupnost:Skladem
    Kód:0037
    Značka:Starosel
    Merlot Starosel
    209 Kč (–9 %)
    189 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Bessa Valley, založené v roce 2001, se rozléhá na 250 hektarech, z nichž 140 slouží pro růst révy. Součástí sklípku je „DUG IN THE ROCK“, která umožňuje kvalitní zrání vína ve francouzských dubových sudech, díky tomu, že udržuje konstantní teplotu a vlhkost vzduchu. Hrozny jsou sbírány ručně školeným personálem, který hrozny třídí dvakrát a který na fermentaci posílá jen ty nejlepší bobule.