Syrah & Petit Verdot & Primitivo Kapatovo
Popis
Víno zrálo 10 měsíců v sudech z francouzkého dubu.
Barva je sytá, hustá a tmavá. Chuť potvrzuje očekávání, která vytvářejí aroma nosu. Kombinujte zralé červené a černé ovoce, vanilku, sušené zralé fíky, koření a bylinné noty. Dub je výrazný, ale není dominantní. Tělo je střední, šťavnaté a působí dojmem tepla. Ve směsi každá z odrůd přispívá ke složitosti a vyváženosti chuti, ale dominuje Syrah. Tato odrůda nese strukturu vína a vůni zralého ovoce. Primitive dodává šťavnatost a bohatost jemných vůní a Petit Verdo vyvažuje víno svěžestí.
Víno se dobře snoubí s pokrmy z těstovin, restovanou zelinou, grilovaných a pečených mas, kořeněných klobás a zralých sýrů.
Podávat při teplotě 17-18°C.
Celkový projev velmi umocní krátká dekantace .
Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína. Zbytkový cukr do 4g/l.
Víno se dobře snoubí s pokrmy z těstovin, restovanou zelinou, grilovaných a pečených mas, kořeněných klobás a zralých sýrů.
Podávat při teplotě 17-18°C.
Celkový projev velmi umocní krátká dekantace .
Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína. Zbytkový cukr do 4g/l.
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
5
MZ
Milan Záruba
Už jsem ochutnal mnohá bulharská cuvée, tohle dle mého patří mezi ta lepší. Zkusím něco koupit do vinotéky a pár let to vydržet. Tohle může být skvost. Pokud to tedy vydržím.... :-)