• 1 z 2

Šumivé víno vyrobené tradiční metodou - Classical method, ale bez expedičního likeru

  • 399 Kč 60 Kč –15 %
    452 Kč / 1 l
  • Vyprodáno
339 Kč / ks
Kategorie: Šumivé víno
Hmotnost: 15 kg
Alkohol (%):: 12
Barva:: Bílé
Obsah cukru:: Suché
Odrůda:: Pinot Noir, Chardonnay
Region:: Thracká nížina
Ročník: 2016
Typ:: Šumivé
 

Odrůda: 80% Pinot Noir a 20% Chardonnay

Krásná bledě žlutá až nazelenalá barva s pěnivým náhrdelníkem malých bublinek. Vůně velmi jemná a ovocnaá. Chardonnay dává vínu rafinovanou minerální chuť se vznikem příjemných tónů akátových květů. Po nadýchnutí se setkáváme s tóny bílého ovoce a pečiva. V ústech hedvábné a rozhodné. Víno přímo omamuje množstvím aroma a nádherným, dlouhým a odhodlaným závěrem.
Podávat chlazené na 9-10°C.
 

Podobné produkty

  • brut rose
    Šumivé růžové víno vyrobené tradiční metodou - Classical method
    Dostupnost:Skladem
    Kód:54
    Značka:Edoardo Miroglio
    Brut Rosé
    399 Kč (–15 %)
    339 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.