Cabernet Franc Elenovo EM

  • 1 z 2

Červené suché víno.

  • 599 Kč 60 Kč –10 %
    718,67 Kč / 1 l
  • Skladem
539 Kč / ks
Kategorie: Červené
Hmotnost: 15 kg
Alkohol (%):: 13,5
Barva:: Červené
Obsah cukru:: Suché
Odrůda:: Cabernet Franc
Region:: Thracká nížina
Ročník: 2016
Typ:: Tiché
Archivace:: Až 7 let
 

Červené suché víno
Odrůda: Cabernet Franc
Ročník: 2016
Obsah alkoholu: 13,5%
Obsah: 0,75l
Region: Thrácká nížina Bulharsko
Vinařství: Edoardo Miroglio
Zrání v barikových franzouzských dubových sudech po dobu 15 měsíců.

Sytá rubínově červená barva s purpurovými odlesky. Přitažlivé aroma červených třešní a višní smíšené s nuancemi kakaa, hub a pikantního koření. Elegantní strukturovaná chuť mohutného vína s jemnou kyselostí. Velmi dlouhá a intenzivní dochuť zralého ovoce.

Vhodné k pikantním pokrmům, zvěřině, játrům, pečenému jehněčímu masu a sladkokyselým omáčkám.

Podávat při teplotě 16-18°C. Celkový projev velmi umocní dekantaci.

Odrůda velmi náročná na pěstování. Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu. 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.