Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.

Pinot Noir Reserve EM

Červené suché víno.

  • 599 Kč 60 Kč –10 %
    718,67 Kč / 1 l
  • Skladem
539 Kč / ks
Kategorie: Červené
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Červené
Odrůda: Pinot Noir
Ročník: 2017
Alkohol (%): 14
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
Archivace:: Až 10 let
 

Zrání v barikových franzouzských dubových sudech po dobu 18 až 24 měsíců a 12 měsíců uleženo v láhvi.

Čirá cihlově červená barva. Vrstevnaté bohaté aroma červených bobulí, třešní, jahod doplněné o sušené listí, kouř a kakaové boby a příjemné zemité aroma pižma. Nasládlá chuť s jemnými taniny. Hamornické a vyvážené.

Vhodné k pečenému masu, houbám, barbecue, zvěřině a sýrům.

Podávat při teplotě 16-18°C. Celkový projev velmi umocní dekantaci.

Odrůda velmi náročná na pěstování. Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu. 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.