Červené suché víno.

  • 799 Kč 100 Kč –13 %
    932 Kč / 1 l
  • Skladem
699 Kč / ks
Kategorie: Červené
Hmotnost: 15 kg
Alkohol (%):: 14,5
Barva:: Červené
Obsah cukru:: Suché
Odrůda:: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah
Region:: Thracká nížina
Ročník: 2016
Typ:: Tiché
Archivace:: Až 10 let
 

Zrání ve francouzských barikových dubových sudech po dobu 18 měsíců.

Sytě rubínová červená barva s purpurovými odlesky. Komplexní aroma bohaté na vůně čerstvého a sušeného ovoce, lanýžů, vanilky a koření. Šťavnatá chuť, zakulacené tělo se sametovými sladkými taniny a velmi dlouhou dochutí.
Sytá červená barva s vůní po červeném ovoci, podzimním listí, čokoládě a koření. Plná a harmonická chuť s jemnými taniny.

Vhodné k pikantním pokrmům z pečeného masa, zvěřiny a pokrmům se sladkokyselými omáčkami.

Podávat při teplotě 16-18°C.

Celkový projev umocní dekantace.

Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.