Výhodný nákup od 6ks stejného vína! - Množstevní sleva 5% u všech produktů.

Mavrud Edoardo Miroglio

  • 1 z 2

Červené suché víno PGI Thracian Valley.

  • 299 Kč 30 Kč –10 %
    358,67 Kč / 1 l
  • Skladem
269 Kč / ks
Kategorie: Červené
Vinařství: Edoardo Miroglio
Barva: Červené
Odrůda: Mavrud
Ročník: 2022
Alkohol (%): 13,5
Obsah cukru: Suché
Region: Thracká nížina
Typ: Tiché
Archivace:: Až 5 let
 

Sytá červená barva s vůní po červeném ovoci, podzimním listí, čokolády a koření. Plná a harmonická chuť s elegantními a zralými tříslovinami.
Vhodné k pokrmům z červeného masa a k tvrdým sýrům.

Podávat chlazené na 16-18°C.

Celkový projev velmi umocní dekantaci.

Zrání v 33hektolitrových franzouzských a 500litrových bulharských dubových sudech po dobu 12 měsíců.
Odrůda velmi náročná na pěstování. Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu. 

 

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Vinařství Edoardo Miroglio bylo založeno v roce 2002 a první produkce byla zahájena v roce 2005. Nachází v oblasti Trácké nížiny v obci Elenovo, 22 km od Nové Zagory. Vinařství je obklopeno vinicemi na kopcovitých svazích, jezerem a zelenými loukami, které vytvářejí vynikající podmínky pro rozvoj vinařské turistiky. Vinařství obklopené 220 hektary vinic, je působivou kombinací architektury inspirované antikou, která s moderní vinařskou technologií přirozeně splývá s prostředím. Vinařství se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bílých a červených vín, růžových vín a přírodně perlivých vín brut (bílých a růžových) klasickou technologií. Od roku 2013 získalo vinařství Edoardo Miroglio certifikaci pro ekologické vinice (Bouquet, Tramín, Viognier a Mavrud). Roční výrobní kapacita vinařství je 1 milion litrů vína. Výrobní cyklus zahrnuje všechny technologické operace od počátečního zpracování hroznů až po lahvování vína.